8 May 2013

I'm a lazy a.k.a PEMALAS!!

Hoho.. Pengakuan berani mati nih.  Maksud iolls pemalas tu berkaitan dengan update iolls punya blog lah. Haiyo!! Tah penyakit apa yang jangkit kat iolls sampai tahap kemalasan yang melampau. 

Sebelom nih iolls adalah alasan yang kukuh kenapa tiba2 mendiamkan diri dengan agak lama. Yang itu iolls update lain kali lah ek? Boley kan? hoho.. Tapi sejak akhir2 nih memang malas tahap gaban punye. Mud iolls sekarang adalah layan game candy crush saga and layan novel. Tak sampai seminggu iolls dah habiskan 2 buah novel. Fuhh... Nampak macam iolls duk umah ngadap buku jek kan? 

Hello... Iolls is pagi2 dah bangun masak untuk hubby tercinta okey!!*saja masuk bakul angkat sendiri.. Lepas jek my hubby dah pergi keja iolls pon apa lagi melepak depan tv. Pastu buatlah kerja2 rumah yang patot. Pastu duk lagi depan tv sambil baca novel. Tv tetap terpasang walaupon mata fokus kat novel. Boley gitew?? 

Yelah, bosan kot rumah kalau sunyi jek kan. Haa.. Itu jelah rutin harian iolls dr siang ke malam. Iolls is pemalas keluar kalau bukan dengan my hubby atau my mom yang teman. Keluar sorang? Hihihi... Sorrylah.. 

Hokey... Aku pemalas.. Tapi malas yang bertempat okey.. 

1 comment:

  1. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete

Tolong tinggalkan comment anda.. tapi peringatan!!
Tolong jangan tulis mengarut+kasar, ohkey?!!