5 Aug 2014

Set Selepas Bersalin!!

Assalamualaikum..


Gabungan kedua2 produk ni memang mantop. Sebab dua2 sesuai bagi mereka yang lepas bersalin. Like me.

Wanita luar sana mesti tahu bila kita bersalin ni rongga banyak terbuka luas. So untuk nak kecutkan mana yang longgar tadi kita gunakan sabun dara. 

Sabun dara ni boleh mengecutkan rahim. Biasalah , lepas bersalin rahim kita masih lagi kembang. Ambil masa juga dia nak sembuh. So, dengan bantuan sabun dara membantu mempercepatkan penyembuhan tadi. Lagi satu boleh kembalikan kita seperti anak dara.

Antik gel ni pulak mebantu memecahkan lemak tepu yang melekat dekat badan kita. Biasalah tu masa pregnant kalau boleh semua nak makan. Dah tu makan dah macam monster. Bahaha!! Eh, aku lah tu. 

Minyak ni panas so memang sedap kalau sapu dekat tempat2 berlemak. Boleh rasa dia meresap ke dalam. So senang nak pecahkan lelemaks yang degil tu kan. Selain tu boleh jugak guna minyak ni sapu kat area badan yang sakit2. Aku faham biasalah tu. Banyak skru dah longgar kan. Lepas bersalin sana sakit, sini sakit. Haha!!

Tak rugi pon beli sebab harga dia murah sangat. Biasanya 

Sabun Dara: RM16.90
Antik Gel: RM35.90

Tapi now nak share produk baik and tak rugi beli ni dengan korang. So iolls nak buat promotion. Beli 1 set ni hanya dengan harga;

RM50 SAHAJA!! 

Macam aku bukan hanya guna untuk diri sendiri tapi aku apply jugak dekat baby AF. Malah my ucux pun guna jugak. 

So boleh try pakai and no paksaan ok.. 

No comments:

Post a Comment

Tolong tinggalkan comment anda.. tapi peringatan!!
Tolong jangan tulis mengarut+kasar, ohkey?!!