25 Apr 2016

PERINGATAN!!

Assalamualaikum..

Siapa2 berminat, repeat order, atau nak jual antik gel dan sabun dara ni please contact terus kat kami ye. Banyak yang kami terlepas pandang kalau awak, awak dan awak just tinggalkan comment di blog ni. So, lebih mudah kalau terus whatsapp atau mesej je kat kami. 

Kalau kami tak reply mesej tu sila mesej balik takut tak perasan atau terlepas pandang. mungkin terbaca tapi terlupa atau tak sempat nak reply. Takpe mesej je sampai kami ingat and perasan. Hihi!




Ini dia produk kita yang tengah laris macam pisang goreng cheese yang meleleh tu. Pergh!! Merecik kalau dah pakai produk ni. Haha!! Shoping macam2 tapi tak nak keluarkan sikit untuk kecantikkan tak guna jugakkan. Produk2 ni bukan saja untuk penjagaan luaran malah dalaman sekali. Barulah cantik dan cik abang sayang katanya. Hihi!!

Oklah settle nak bagitau tentang peringatan ni now nak tepek muka kita pulak. Bahaha!! Harap tabahlah nengok nanti.


Tara.. Tangan tu, tangan.. Bukan apa ada anak duduk sebelah tu. Masa ni tengah keluar hantar barang kebetulan berjalan ke rumah saudara kan so amik kesempatanlah COD barang. Selalu tu kalau dekat2 nak COD iolls suruh Mr. hubby je. Kikiki.. Oh, masa ni pon di temani my mak kalau tak memang tak nampak rupa edenlah nak COD ni kan. 

Eh, spek mata tu ngam ke tidak?? Sebenarnya tu spek hubby iolls saja je menggatal cuba. Testing market lah tinggi lagi ke tidak. Bahaha!! Rasa ayat tu macam minta penampar je. Sesekali COD barang sambil berjalan ni seronok jugak. Dah masuk duit kita keluarkanlah duit. Betul tak? 

Oklah malas cakap banyak. Ingat semua iolls pesan kat atas tu. Just whatsapp, mesej je ye. NO CALL. Kalau korang nak tanya tentang produk pun boleh. Tanya je, mana iolls boleh explain iolls explain ok. 

Antik gel RM37.90
Sabun dara RM 16.90

Untuk pertanyaan, order dll sila;

+60197878040 (Ida) whatsapp, mesej, No call)
Nak lebih mudah boleh add
fb : Nore Zaida Zainal Abidin (pm)
ig : Mrswanida1506 (dm)

No comments:

Post a Comment

Tolong tinggalkan comment anda.. tapi peringatan!!
Tolong jangan tulis mengarut+kasar, ohkey?!!