17 Dec 2012

Singapore Part II

Ohkey, lame kan aku amik masa nak update entry nih.. Muahaha. Cowylah, iolls is busy SESANGAT!! *dasar pemalas sebenarnya Eh, tapi betul tau. Haku memang bz gile punya.. ;P Mana taknya, minggu lepas aku bz amik pic barang2 niaga iolls kan.. *ada lagi yang belom sempat nak amik Sabtu lepas pulak aku pegi Family Day kat Mersing. <-- yang nih nanti aku cite ea.

Okey, jadi kita sambung cite aku masa dating mating kat Singapore. Ini cite bulan lepas kot! Muahaha.. Jangan marah aku eh, korang kan baik kan?? Sentap ahkak nanti. So, korang dah ready lom nak tadah mata2 korang nanti. Baik2.. Takut sakit mata pulak nanti ngadap pic2 iolls yang syok sendiri tu. 

Nak bagi warning kat korang entry nih ade terlebih panjang tau.. Tapi takpe nak paksa korang baca gak.


Tengoklah ucuk iolls nih sampai2 dia dah snap gambar iolls. Tak sabo2 le tu.. Iolls is kenalah pakai baju hitam yang kat luar tu sebab t-shirt dalam tuh lengan pendek. ;)


Ohkey, mari kite tengok hape yang ado kat sini. Iolls lupe nak bagitau nih iolls dekat Singapore Flyer. Tapi haku tak naik pon sebab tatut!! Shh... Jangan cakap kat orang ohkey! Sentap mak noks..


Singgah jap bergambo kat sini.. Nampak ada budak amik gambo kat sini macam syiok jek kan. Iolls is jeles lah kan. *tak boleh kalah dengan budak. Huhuhu..


Ucuk2! Sini plak.. *kelip mata laju2.. Muahaha!!


Sekarang meh kita naik atas!! *bajet model plak!


Isk2... Tak abis2 posing haku nih.


Tak tau nak kata ape dah.. Layanlah gambo haku syiok sendiri nih.. Sobs2!!



Huhuhu.. Aku pon tak faham macam mana aku boley jadi cengginih.


Ucuk iolls nih juara Sumo tau.. *matiklah... Larikss!!


Gambo nih kami mintak Mat Saleh *tulen ohkey!! tolong amikkan. Kecian dia kelam kabut nak gi mana tah tapi dah kitorang mintak tolong dia pon ohkey jek.. Tq Hencik Mat Saleh!! Love U!! <-- Ucuk iolls yang kata, iolls tak kata ape2.. Wink2.


Masa nih pusing2 kat tingkat atas tapi tak nampak apew pon. Gelap, iolls kan penakut.. *haku sedar. Amik gambo belakang pulak.. Taulah haku tak chantik. Sobs2!!


Ucuk.. Cak!! Hikhik.. *Gedik ohkey!


Mari kite turun balik.. Jalan2 cuci mate kat bahagian luar pulok!
Masa ni lah yang aku cite kat entry sebelom nih tentang orang tengan ehem2 tuh. Tak ingat KLIK SINI!!


Kasi tunjuk gambo pemandangan dulu.. Nanti korang bowink pulak asyik tengok gambo haku jek.. 


Santek tak??


Membazir elektrik jek kan?? Takpe.. Owang sane kan kayo rayo..


Ade gak gambo ucuk iolls.. Ohkey, haku tau korang mesti kata

"Kenapa banyak gambo dia jek??!" 

Nak tau jawapannya?? 
Sebab i is suke owang amik gambo iolls dari iolls amik gambo orang. Muahaha!! And sudah semula jadi kot ucuk iolls suke amik gambo i.. *jawapan tak nak kalah. 


Ohkey.. Sambung syiok sendiri.. Bile lagi kan alo bukan dengan ucuk iolls.. Syiok dekat orang lain kan nanti ade owang tuh kembang dada (merajuk) Wink2!!




Layan gambo lagi.. Cowy.. Sila abaikan mata antu aku tu. 



Abaikan mulut haku yang terlebey muncung tu. Sentap!!



Berangan kat sape? Lariks!!



Sedeylah tu konon.. Mintak simpati kat ucuk sebab lapo..


Ohkeylah.. Kami sudah penat berjalan seharian. Perut haku juga sudah berbunyik lagu shuffle. Muahaha.. *kuat makan ohkey aku nih..

Jom balik!! Carik port nak tidow.



Tengoklah.. Nak melintas jalan pon ucuk aku nih sempat lagi snap gambo. 


Ohkey, sapa jalan2 kat sini bolehlah singgah sini. Dia lebih kurang macam Eye On Malaysia kat Melaka. *tapi sekarang dah takde lagi. 


xoxo..
















































































2 comments:

  1. Chomel??Muahaha!!
    I is nampak muda lg kan??*silalah angguk untuk jga hati iolls..

    ReplyDelete

Tolong tinggalkan comment anda.. tapi peringatan!!
Tolong jangan tulis mengarut+kasar, ohkey?!!