18 Sep 2013

31 Ogos 2013-->> Eady Azman ~Majlis Sanding

Masa untuk bersanding pulak.. Nih kira majlis belah pompuanlah. Pukul 1 lebey masing2 dah bergerak ke rumah bersanggah. Huhuhu.. Rumah bersanggah ni dekat2 dengan rumah pengantin jugak. 


Oohh.. Tengok
ah tu. Pengantin lelaki dah tak sabo. Orang tak jalan lagi dia dah jalan dulu. Miahaha!! 


Sebelah pengantin yang tengah pegang payung tu pengapit. Dia kira kawan baik my cozen dan juga merangkap pakcik kitorang. Pengapit ni umur dia sama dengan umur pengantin tapi dia jugak kira pakcik kitorang. Boley gitew..?? Hahaha.. Kelakar tau bila pakcik kita lebih kurang sama baya kita jugak. Lepas tu adik dia baya aku. Pon pakcik aku jugak, tak boleh blah!!

Macam biasa ni pengantin perempuan dia...



Eehh.. Cozen aku ni tido ke apa??


Yang tengah merenjis tu my mom. Hikhik!! Tengok baju pon sudah tau ma.. Suka sangat kat bunga tu. Cantiknya kalau buat perhiasan dekat rumah. Hohoho...


Atas sebelah Kiri: Mak pengantin lelaki
Atas sebelah kanan: Ofcoz lah aku ken..
Bawah sebelah kiri: Bapa pengantin perempuan.
Bawah sebelah kanan: My dad!!

*Eh, mana gambar pengantin pompuan??* Ini semua keja my hubby.. Aku tau posing jek. Muahaha!! Aku rasa ni adalah 1st time kot aku tepung tawar sebelom ni rasanya tak pernah lagi. *itu pon nasib dalam rumah tak ramai orang kan? Kalau tak..* Hihihi.. Ala, aku kan sejak azali memang pemalu. Tapi bila baran datang hilang malu. Miahaha!!



Sebelah kiri. Itu dia adik pengantin lelaki.. Sama baya aku. Lahir dibulan yang sama juga. Cuma aku lahir 18.8.1987 and dia 20.8.1987 Haa.. Best2.. Penah sambut bufday besame2 dulu *masa kecik2


Boley tengok gambo puas2


Our family.. Wakil sebelah lelaki..


Yang nih rasanya kengkawan pengantin pompuan kot! Hewhew..


Haa.. Ni pulak, kengkawan pengantin lelaki.




Oohh.. Hahaha!! Lamanya terperap entry nih dalam draf. Sorry my cousin.  Banyak lagi gambo but tak larat dah nak masukkan. Hikhik.. Belom lagi majlis belah lelakinya lagi. Nanti2 aku share ek! 










No comments:

Post a Comment

Tolong tinggalkan comment anda.. tapi peringatan!!
Tolong jangan tulis mengarut+kasar, ohkey?!!