10 Sep 2013

Tomyam.. oh Tomyam..

Tengok tajuk terus tetiba rasa lapo.. Hadoii.. Iolls kepingin banget nak makan tomyam dekat Bp Mall tu tau. kat bawah sekali dekat2 tempat parking. Hewhew.. Sedap giler tomyam dia. Terasa2 kat tekak iolls taw. Memang tomyam kaw punyer lah. 

Tapi kan, iolls kan, tensionlah taw sebab dah dua hari pergi asyik habis jek. Huwaaa... Sedih tangat!! Dahlah iolls datang dari Kluang taw. Hewheww.. Apa pon tak boleh. Lain kali buatlah banyak2 kan?? Masa sampai tu baru pukul 8 lebey tau (malam) tapi dah habis. oowhh.. Gile punya lakukan??

Memang tak dinafikan ar, memang terbaik dia punya tomyam. Bila makan tu ada feeling2 macam duduk kat Thailand. Bahahaha!! Dengan dia punya pekat rasa tomyam, then, pedas memang tak terkata sampaikan bibir naik birat2. Muahaha!! Sedap punya pasal iolls telan jek *nasib penggemar makanan pedas* Padahal dalam dia cuma letak fish ball, isi ketam, udang sekor, dengan sayur sikit. Itu pon dah TERBAIK!!!! 

Hmm.. Lama lagilah dapat makan agaknya. Nak yang kat situ jugak. Hohoho... Sape baik hati tolong titew belikan boley tak?? Huwaaa... Kat tempat lain tak same leww.. Try cari paste tomyam thailand kaw punya. Ada sape taw tak?? But make sure halallah ken.

Nak tomyam.. Nak tomyam.. Oohh.. tomyam.. *tido malam ngigau tomyam*


2 comments:

Tolong tinggalkan comment anda.. tapi peringatan!!
Tolong jangan tulis mengarut+kasar, ohkey?!!