6 Feb 2014

Photographer!!! Sini!! Sini!!

Assalamualaikum..

Hurm.. hajat di hati nak lah buat sedikit photoshoot *rasa poyo pulak guna ayat tu* with my ucux. Yelah, nak simpan dan abadikan kenangan2 manis pregnant nih kan. Tapi tulah, tak tau photographer mana yang best and berbaloi. Kalau boleh tak mohlah pulak terlampau mahal sangat. 

Yelah, nak buat tu semua kan kena arrange awal2 kan. Takkanlah esok kau nak hari ni baru nak terkedek2. Kihkihkih!! Eh, aku ni duduk area JB so kalau boleh nak yang dekat2, senang.. Tak moh menyusahkan orang tu. Make surelah photographer tu pandai pilih tempat menarik, yang penting kreatif.. Nak yang macam amik gambar dengan belon ke.. apa ke.. *demand!* Ofcozlah demand kan, dah kau bayar.. Mesti nak gambar yang terbaik and bila gambar tu dah siap kau nak gambar tu cam memukau hati kau sampai tak nak lepas pandang dah. Aku ni tak cantik *sobs2!!* so nak yang photographer yang pandai jadikan aku cantik dalam gambar. Bahaha!! Tipu takpe janji cantik.. ;p

Sape2 ada kenalan atau korang ni memang photographer bolehlah comment. Tinggalkan sekali page fb korang ke, ig ke, blog atau web. Senang aku nak cuci2 mata.. Hikhik.. Plzzz... Help me guys. Pening dah ni pikir benda2 ni sume, korang baik kan so tolonglah aku. Tak baik tau bagi orang pregnant stress2.. Cian titeww.. 

No comments:

Post a Comment

Tolong tinggalkan comment anda.. tapi peringatan!!
Tolong jangan tulis mengarut+kasar, ohkey?!!