18 Sep 2014

Baby AF ~ 4 month

Assalamualaikum..

Alhamdulillah.. Semalam 17 September genap baby AF masuk 4 bulan. Kesihatan baby AF pun ok, takde apa2 masalah dan harapnya berpanjangan. Walau pun mama and papa dia silih berganti demam tapi baby AF jugak kuat. Haha!!

Selama 4 bulan ni jugak dia cuma minum susu badan sahaja tanpa apa2 makanan tambahan. Itu semua pilihan masing2, dan ini pilihan aku untuk susukan anak sepenuhnya. So, tak payah nak kecam aku. Eh,haha!!

Oh, ye.. Bercerita tentang baby AF sejak dia 3 bulan lebih hari tu dia dah pandai pusing dan meniarap dengan sendiri. Dan memang kesukaan dialah tidur mengiring. Sekarang pun kerja asyik nak menjerit je kerja dia. Oh, dia memang kurang lah kau nak dengar dia nangis ke apa tapi kalau dah bunyi tu memang bingit. Haha!! Like mother like son lah sangat!!


Hari tu pergi klinik teman ucux amik MC selepas dipaksa oleh managernya. Haha!! Ucux aku memang terlebih rajin, sakit pun dia akan gagahkan diri kerja jugak. Hihi.. Love u.. 





My soul..

Mama and papa doakan moga baby AF diberi kesihatan yang baik2. Jadi anak yang soleh dan baik. Tabah like mama *ceh* menghadapi orang2 yang materialistik dan duniawi. Ok?? Hahaha!!

Esok2 jadi pelindung mama and papa ok.. Figter!!!



1 comment:

  1. Assalamualaikum.. salam kenal dari ros.. singgah sini dan follow.

    ReplyDelete

Tolong tinggalkan comment anda.. tapi peringatan!!
Tolong jangan tulis mengarut+kasar, ohkey?!!